Høst 2019

Høsten er her! 

Sommeren er snart avsluttet og vi er på vei inn i de nydelige høst fargene og duftene! For oss på Yogafabrikken er høsten tiden for muligheter og ny start. Og imens vi puster inn den rolige, friske høstluften, puster vi også inn nye klasser, nye kurs og mange deilige øyeblikk. 

Som noen av dere har fått med dere har vår instruktør, Lisa Marie blitt gravid og er nå ikke på timeplanen denne høsten. Vi gleder oss over nyheten og ønsker henne tilbake når hun er klar. Ellers vil du finne Elisabeth tilbake på timeplanen, sammen med Szonja, Gry Anine, Gjertrud og Ingrid Jeanette. Vi ønsker Ingrid Jeanette velkommen til teamet vårt etter å ha steppet inn som vikar i hele sommer ( mange kjenner henne fra før av ) og hun er nå på vei til å fordype seg mer inn i yin yogaens verden.  

Vi gleder oss til å kunne dele enda mer kunnskap med dere utover høsten.