Godt nyttår!

Happy New Year and a happy new YOU!
 
Jeg håper hver av dere hadde en varm og flott høytid.
Når vi nå legger bort juledekorasjonene og går et nytt år i møte kan jeg ikke la være å tenke på hva dette året vil bringe.
For mange representerer et nytt år en ny mulighet til å begynne på nytt. Det er tiden for å hoppe av den veien som ikke fører til noe godt, løsne seg fra gamle mønstre – og tilpasse seg nye muligheter.
Å utnytte denne transformative energien i det nye året er et spørsmål om å virkelig tro på at det finnes løsninger som kan overvinne tidligere mønstre som vi ikke trenger mer. Om vi virkelig tror at vi kan endre livene våre, er vi mer i stand til å legge igjen tunge tanker, et negativ selvbilde, vonde opplevelser – dårlige mønstre etc. Vår dedikasjon, som ellers kan vakle er styrt av håp. Og dermed er begynnelsen av det nye året tradisjonelt og en populær tid for å takle vanskelige oppgaver som å slutte å røyke, få en mer sunnere hverdag, eller fullføre store ambisjoner.
Om du legger nyttårsforsett eller ikke – ta nytte av denne nye energien på hvordan livet kan bli enda bedre. Vi har alle noe å jobbe med – men det er ofte en del vi unngår.
Uansett hva du ønsker er det bare du som har makten til å velge en mer
bevisst og jordet vei. Om du ser det nye året som en gjenfødelsestid kan du også fokusere på hva du vil oppnå i løpet av de kommende ukene, månedene og årene. Fordi du er en ny person – med andre ord – du står fritt til å fordype deg i nye opplevelser. Yoga eller meditasjon kan være et fantastiske verktøy å gi deg disiplin som utfordrer deg både mentalt og fysisk. Fyll sinnet med ny stimulerende kunnskap, gripende visdom og nyttige ferdigheter. Å rydde
hjemmet eller arbeidsrommet – eller annet rot kan stimulere flyten av
inspirasjon og god energi som gir deg akkurat det momentumet du trenger for å være trofast mot ønskene og beslutningene dine.
Takk for at du lar Yogafabrikken være en del av din reise i livet og din vekst. Vi er alle takknemlige og ydmyket over at dere kommer om igjen og om igjen til timene våre.
Jeg, og alle de flotte instruktørene på Yogafabrikken ønsker dere kjærlighet, fred og styrke for dette året – og alle årene som kommer.
 
– Elisabeth Fosse