Workshop / Kurs


HØSTJEVNDØGN WORKSHOP 22 SEPTEMBER
Vi skifter fra den lette sommeren til den mørke vinteren. Midpunktet mellom sommer og vintersolverv markeres her på Yogafabrikken. Naturen inviterer oss til å bremse ned, vende fokuset innover våre indre liv, være takknemlig for det som er - og plante noen frø som kan spire om våren.

Gjennom introspektiv og yin yoga + pranayama ( pustearbeid ) journalføring og intensjonsetting vil vi feire denne magiske dagen sammen. Ikke la dette mektige øyeblikket av høstjevndøgn passere deg.

Hva skal du ta med deg?
Penn og journal
Når? Søndag 22 september kl 19 - 21
På Yogafabrikken 200,- / maks 10
Medlemmer 15% avslag
Instruktør: Ingrid Jeanette

«NYBEGYNNERKURS 2 SEPTEMBER 4x»
Er yoga noe for deg?
Ønsker du å begynne med yoga men vet ikke hvordan? Da er dette kurset perfekt for deg! Alle aldre, menn og kvinner. Bli med på fire spennende ettermiddager der vi går igjennom de vanligste stillingene i yoga og pusteteknikker, meditasjon er også inkludert. Vi går igjennom hva yoga / meditasjon er, hva formålet med yoga er, hvordan kan du føle deg trygg i en yogaklasser og hvordan kan du bruke de teknikkene vi gjør i en yogaklasser vekk fra matta og ut i hverdagen! Hvordan kan du bruke yoga som selvutvikling? La deg selv bli den beste versjonen av deg selv!

Hva skal du ta med deg?
Penn og journal
Når? Mandager 2 september kl 16:45 - 17:45
På Yogafabrikken 500,- / maks 10
Medlemmer 15% avslag
Instruktør: Elisabeth Fosse

Nybegynnerkurs Ashtanga Yoga.
Anbefales for deg som går på Ashtanga klasser. Få de grunnleggende teknikkene du trenger for å delta på Ashtanga klasser.

Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform med øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge. En egen pusteteknikk (Ujjay pust) brukes gjennom hele timen. På Yogafabrikken underviser vi i ashtangayoga på en respektfull og skånsom måte, hvor du blir invitert til å tilpasse stillingene til din kropp og dagsform.

Når: Tirsdag 8 oktober 6x
Kl 16:30 - 17:30
Sted: Yogafabrikken
Pris: 1100,- Medlemmer 15% avslag
Lærer: Gjertrud Nymoen

Påmelding her:
https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=720541&stype=-8&sView=day&sLoc=0&sTrn=100000010

Womens Immersion Workshop 26 - 27 OKTOBER
Yoga for kvinner, den kvinnelige syklusen og vår indre guide -
Velkommen til en helg viet til yoga for kvinner, med Iselin Amanda Støylen og Yogafabrikken. Denne helgen vil bestå av to 3-timers workshoper, der vi praktiserer yin yoga, yoga bidra og dykker inn i emner som omhandler kvinners helse og den kvinnelige syklusen. Vi vil starte begge workshopene med 75 minutter yin yoga praksis. Deretter blir det en liten pause, før foredrag. Vi avslutter med Yoga Nidra. Denne helgen vil vi blant annet dykke inn i disse temaene:
LØRDAG:
- De fire årstidene av den kvinnelige syklusen
- Hvordan tilpasse yoga praksisen (og livet generelt!) til syklusen
SØNDAG:
- litt om ernæring og kosthold for kvinner. Hormon-balanserende urter og planter.
- De ulike fasene av kvinners liv; pre-mestruasjon, de menstruerende årene, graviditet, overgangsalder og tiden etter overgangsalderen.
-Hvordan vi kan normalisere temaene som omhandler menstruasjon og kvinners kroppslige funksjoner
Tid: Lørdag 26. Oktober 15.00-18.00
Søndag 27. Oktober 10.00-13.00
Sted: Yogafabrikken på Notodden
Pris: Per workshop 400-, Hele helgen: 750-,