Yogafabrikken STUDIO & SHOP

En historie som begynte etter mange år på leting etter en betydningsfull og inspirerende hverdag.

Yogafabrikken startet som et lite frø der vi hadde noen få timer her og der, men sakte og sikkert ble yogainteressen vekket i nærområdet. 

Etter mange år på reise er det helt nydelig å komme tilbake til Telemark, Notodden - og få fortsette å møte spennende likesinnede mennesker gjennom yogalivet og Yogafabrikken.

Neste kapittel er nå i gang - og frøet som ble satt er nå i full blomstring.  

Mitt navn er Elisabeth, jeg er fotograf i Northern Bohemian Photography & NB EVER AFTER, utdannet fysioterapeut og yogainstruktør, og er grunnleggeren av Yogafabrikken. 

  Northern Bohemian Photography

Yogafabrikken er inspirert av fjerne steder, unike mennesker og dagens moderne verden. Et sted der ulike mennesker møtes og kommer sammen for å utforske yoga og hva den har å tilby.  

Yogafabrikken ble etablert i 2016, og begynte som et lite studio midt i sentrum av Notodden i Telemark. Studioet ble bygget med en forkjærlighet til yoga, og livsstilen som omhandler den. Siden de første timene ble satt i gang i Hydroparken, et industriområde og en del av Unesco verdensarvliste, derav navnet Yogafabrikken - har studioet nå vokst til å bli et kjent sted i Notodden og rundtom. Det har blitt et sted hvor stadig flere kvinner og menn møtes for å inspirere og praktisere yoga. Vi ønsker alle å ha det bra og være lykkelig, og for mange er det å praktisere konsekvensene av å være et menneske, omfavne opp og nedturer, myke opp kropp og sinn - og kjenne på at tiden ikke trenger å gå så fort hele tiden. Vi på Yogafabrikken er stolte av at dette har blitt en slik herlig oase. 

Copyright © Yogafabrikken